Welkom bij Schadenet Van den Brug Heerenveen

Schadenet Van den Brug Heerenveen maakt onderdeel uit van de Van den Brug Groep. Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vindt u de vestigingen van van den Brug door de hele provincie.

Waar de Van den Brug Groep voorheen door middel van een joint venture 50% van de aandelen van enkele schadebedrijven in bezit had, heeft de holding vanaf donderdag 12 januari 2017 de voormalige Care Autoschade-vestigingen in Drachten en Heerenveen 100% overgenomen. De bedrijven gaan verder onder de naam Van den Brug schadeservice en zijn aangesloten bij de franchiseformule Schadenet.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen. Neem daarom snel contact op met Schadenet Van den Brug Heerenveen!

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak